Drs. S.H.L. Sie

Eigenaar en oprichter


Drs. Suzan H.L. Sie werkt al sinds 2010 als oogarts. Naast haar werk in het ziekenhuis wil ze meer contact hebben met mensen en in staat zijn alle tijd te nemen voor hun behandeling en begeleiding. Zo ontstond het idee voor AesthetiSie. In deze kliniek biedt ze professionele cosmetische behandelingen aan in een rustige, comfortabele omgeving, waarbij kwaliteit voor kwantiteit gaat. Als cliënt weet u dat u gehoord èn gezien wordt en in veilige handen bent.

Haar doel is samen met de cliĆ«nt in de spiegel te kijken en een gedegen behandelplan op te stellen. Cliënten met zorg te behandelen en daarbij ook goede begeleiding en nazorg te leveren. Zij vindt het belangrijk mensen te behandelen zoals ze zelf ook behandeld zou willen worden.

Als ze niet werkt, is drs. Sie graag creatief bezig, bijvoorbeeld met edelsmeden, tekenen en schilderen. Portrettekenen heeft bijzondere voorkeur, omdat schaduwen, contouren en gezichtslijnen haar enorm boeien.

Filosofie

AesthetiSie wilt dat u tevreden bent met uzelf

We zien doorlopend beelden van perfecte mensen. Bij AesthetiSie vinden wij het juist prachtig dat ieder mens een heel eigen gezicht en uitstraling heeft. Het is echter belangrijk dat u ook tevreden bent met uzelf en dat uw uitstraling past bij hoe u zich van binnen voelt. Zoals alles in het leven gaat het om een goede balans.

Kortom: als u er aan de buitenkant anders uitziet dan u zich van binnen voelt, dan bent u bij AesthetiSie aan het goede adres. Wij zullen onze uiterste best doen om u te helpen er fris en uitgerust uit te laten zien, terwijl uw uitstraling natuurlijk blijft. Pas als u tevreden bent zijn wij het ook. Door ons kritisch op te stellen, voorkomen we teleurstellingen en behoeden we u voor verkeerde beslissingen. Het gaat om uw gezicht en uw gezondheid.

Waarom AesthetiSie

Bij AesthetiSie kunt u terecht voor advies en behandeling. Met jarenlange ervaring als oogarts heeft drs. Sie een professionele blik op zowel het medische als ook het cosmetische aspect van de behandelingen. Besluit u in goed overleg tot een behandeling, dan is AesthetiSie de juiste kliniek om die behandeling op een deskundige en veilige manier uit te voeren. Omdat AesthetiSie een kleinschalig bedrijf is zijn de lijnen kort en heeft u snel contact met uw behandelend arts.

Omdat veiligheid en hygiëne voorop staan vinden alle behandelingen bij AesthetiSie plaats in een behandelkamer die aan alle wettelijke eisen voldoet.

Bij de operatieve ingrepen wordt drs. Sie bijgestaan door een gediplomeerd, ervaren en goed op elkaar ingespeeld team.

Relevante opleidingen

Drs. Sie heeft, zelfs na jarenlang uitvoeren van chirurgische ooglidcorrecties, aanvullende opleidingen gevolgd om kwalitatief goede zorg te kunnen leveren en haar vaardigheden continue verder te ontwikkelen.

De opleiding voor ooglidcorrecties aan het European College of Aesthetic Medicine and Surgery rondde ze af met een 100% score op praktische vaardigheden. Zij koos voor deze opleiding om haar ervaring en vaardigheden te toetsen en aanvullende technieken te leren. Een ander belangrijk motief was de ervaring van het cosmetisch perspectief van de ooglidchirurgie, als aanvulling op haar medische ervaring.

Drs. Sie volgde gedegen opleidingen om haar vaardigheden met injectables (botox en fillers) te verbeteren. Zij heeft bij verschillende nederlandse klinieken en in de Verenigde Staten opleidingen gevolgd. Zij beheerst daardoor verscheidene methodes, omdat elk opleidingsinstituut eigen specialiteiten en invalshoeken heeft.

  • Geneeskunde, Rijksuniversiteit Groningen
  • Specialisatie tot oogarts, UMCG
  • Opleiding Plasma Lift Fibroblasting, Jolange Opleidingen
  • Intensive Hands-on Cadaveric Training on Blepharoplasty, Euopean College of AestheticMedicineandSurgery
  • Theoretisch en Praktisch deel Module 1 Injectable Opleiding, Aureus Kliniek Academie
  • Het veilig toepassen van dermale fillers, Tom van Eijk Academy
  • Advanced Dermal Filler Course, Tom van Eijk Academy
  • Medical Aesthetics Training: Injectables, National Laser Institute U.S.A.
  • Medical Aesthetics Training: Advanced Injectables, National Laser Institute U.S.A.
  • BIG registratiecode: 99063424101 AGB Code:03-031052

Contact

AesthetiSie
Hoofdweg 282
9765CN Paterswolde

Stuur een bericht

Volg ons

Facebook
LinkedIn
Instagram